De eID-reader software kan gebruikt worden in het kader van de verplichte bijscholing en accreditatie voor artsen en tandartsen.

1. In de aanwezigheidslijst kan u direct aanduiden wie de moderator en/of spreker is.

2. Met 1 druk op de export-knop maakt u het aanwezigheidsbestand aan dat u kan inladen op de RIZIV-website. Dit kan via de RIZIV-module 'opladen in batch deelnames'.

 

Een deelnemer registreren in 4 seconden en geen aanwezigheidslijsten manueel samenstellen of overtypen!

Voor meer info, neem contact. 


AANDACHTSPUNTEN OM GEGEVENS OP TE LADEN NAAR RIZIV

Activiteitsnummer

Vergeet niet uw activiteitsnummer in te vullen. Dit vult u aan, in het veldje 'Uniek nummer'. Dit veld is voorzien op de pagina waar u de gegevens (datum, spreker, ...) van de les ingeeft. Bent u het nummer vergeten in te vullen bij de aanmaak van de activiteit? U kan dit nummer ook na afloop van de registratiesessie nog invullen (klik op 'wijzigen', vul nummer in, en dan 'bewaar').Deelnemers/sprekers/moderatoren

Alle aanwezigheden worden normaal als 'deelnemer' geregistreerd. Echter, u kan na het inlezen van de eID-kaart van de spreker of moderator, direct (of achteraf) in het programma aangeven dat deze persoon geen deelnemer, maar wel spreker of moderator is. In het registratiescherm kan u met de muis de balken 'naam' en 'tijdstip' wat verschuiven todat de balk 'Type' zichtbaar is.  Voor iedere deelnemer kan u in de kolom 'Type' de rol aanpassen.Gebruik juiste exportbestand

Wanneer u een export bestand aanmaakt, maakt de software automatisch 2 soorten export-bestanden aan: een excel bestand en een .txt (tekst) bestand.  Enkel het txt-bestand kan u opladen in de RIZIV-module. Dit eindigt altijd op ...- RIZIV.txt.

Het excel bestand (eindigt op .xls) dient voor uw eigen gebruik.Deelnemers opladen - meerdere PC's

Op de RIZIV-site kiest u in vertikale linkermenu op 'opladen in batch deelnemers'. U komt in de module om het bestand op te laden. Via de 'bladeren' knop zoek u het .txt bestand op.

Stel dat u op een groot evenement meerdere computertjes hebt gebruikt, zodat u verschillende lijsten hebt voor 1 activiteit. Dan kan u iedere lijst 1 na 1 opladen. Het is geen probleem om voor 1 activiteit meerdere lijsten op te laden.