Creatief en gedreven

Met onze creativiteit en expertise, zoeken wij betaalbare oplossingen voor een efficiënte werkomgeving.De software aangeboden op deze site is ontworpen om deelnemers aan opleidingen, evenementen, congressen, toegang tot gebouwen etc... te  registreren. Met de software worden jaarlijks vele tienduizenden personen geregistreerd. Koen Verbeke en Mattias Maton staan in voor het concept en ontwikkeling van deze krachtige registratietool.

 

De meerwaarde van de elektronische registratie komt 200% tot uiting wanneer u het inlezen van de aanwezigheidsbestanden verder integreert in uw eigen CRM, ledenadministratie etc... Neem gerust contact op met al uw vragen.

 

Een andere domein waarin wij geld- en tijdsbesparende software voor ontwikkelden, is het elektronisch goedkeuren van inkomende facturen vooraleer ze betaald en geboekt mogen worden. Zeer handig voor organisaties met veel facturen die door verschillende personen dienen gecontroleerd te worden.

 

Hebt u andere processen in uw firma die u wilt efficiënter wil organiseren dmv IT-oplossingen? Wij helpen u daar graag bij. Dit kan van de probleemanalyse tem de implementatie van de oplossing.

 

Samenwerkingen zijn er met oa. IPSA, huisartsenkringen en Domus medica, Farmavzw, Geowacht, Dewestvlaamse,...

 

 

Zaakvoerder

Mattias Maton